Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Concurs pentru angajarea unui Director Executiv ZipHouse

repr ZIPhouse

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță concurs pentru angajarea unui Director Executiv, care să conducă Centrul de Excelență în Design și Tehnologie „ZIPhouse” – o platformă de creativitate, colaborare și îmbogățire a cunoștințelor în cadrul clusterului industriilor creative, cu accent pe industria modei.

ZIPhouse este o platformă de inovare care oferă oportunități incomparabile pentru schimbul de cunoștințe, acces la facilități de producere, resurse de inspirație și colaborare în domeniul industrial. ZIPhouse  oferă o șansă unică tinerilor designeri, începătorilor, profesioniștilor și cadrelor universitare pentru a-și îmbunătăți aptitudinile tehnologice și abilitățile de proiectare.

Directorul Executiv va dezvolta în colaborare „ZIPhouse” ca o comunitate de tip „make-space”, care cultivă talentul în design, stimulează spiritul antreprenorial și crește productivitatea și calitatea, prin forță de muncă mai bună și inovare adoptată, în întreprinderile clusterului creativ. Candidatul la postul de director executiv trebuie să împărtășească și să încurajeze optimismul cu privire la potențialul creativ al Republicii Moldova.

Directorul Executiv, sub supravegherea Consiliului Centrului, va proiecta, planifica și gestiona activitățile Centrului pentru a debloca potențialul comunității și pentru a răspunde necesităților industriei modei ca parte a clusterului industriilor creative. În acest rol, acesta va interacționa cu toți cei interesați din industrie, adică cu reprezentanții autorităților de diferit nivel, asociațiile profesionale, mediul de afaceri și instituțiile de învățământ.

CERINTE MINIME:

  • diplomă de master sau diplomă de nivel mai înalt în domeniu sau în alt domeniu relevant;
  • minim 3 ani de experiență în dezvoltarea afacerilor, administrare, consultanță în industria modei sau, alternativ, în alte domenii ale industriei creative;
  • abilități de conducere și administrative bune;
  • cunoașterea factorilor interesați din Industria Modei și a clusterului creativ este un avantaj;
  • cunoașterea celor mai bune practici internaționale în dezvoltarea industriilor creative, a huburilor creative și a spațiilor de conlucrare este un avantaj distinct;
  • experiența anterioară în lucrul cu programele donatoare este un avantaj;
  • abilități excelente de scriere, prezentare, comunicare;
  • fluență în limbile română și engleză, cunoașterea bună a limbii ruse, scrisă și vorbită, este un avantaj.

Candidatul selectat va trebui să demonstreze următoarele COMPETENȚE:

  • gândirea strategică, orientare spre afaceri, capacitate analitică și abilitatea de a gestiona schimbarea;
  • abilitatea și dorința de a lucra în direcții netradiționale;
  • lider vizionar cu pasiune și optimism, care inspiră respect și încredere și mobilizează pe alții să-și îndeplinească viziunea;
  • Angajamentul de a împărtăși conducerea cu personalul Centrului și de a avea o abordare de echipă față de activitatea Centrului;
  • înțelegere profundă și practică în sensibilitatea culturală și diversitatea comunitară;
  • angajamentul de a ajuta numeroasele organizații din rețeaua de dezvoltare comunitară să colaboreze eficient;
  • candidatul de succes acționează în direcția soluționării creative a problemelor, și identifică provocările la timp și le rezolvă într-o manieră directă, colaborativă, rezonabilă și înțelegătoare;
  • menținerea unui nivel înalt de profesionalism, având în același timp capacitatea de a face relații cu o varietate mare de actori ai clusterului creativ, donatori, Guvern, mass-media, etc.

Atunci când cerințele minime nu sunt îndeplinite în întregime, candidatul poate înlocui o parte din cerințele nesatisfăcute cu o combinație de calificări academice relevante, pregătire profesională suplimentară și experiență de lucru progresivă relevantă.

ZIPhouse este un centru de excelență în cadrul Universității Tehnice a Moldovei, creat printr-un parteneriat public-privat între Universitatea Tehnică a Moldovei și Asociația Patronală din Industria Ușoară din Republica Moldova.

Acesta este un apel pentru înaintarea CV-urilor și scrisorilor de intenție din partea candidaților calificați.

Candidații interesați trebuie să trimită un CV, o scrisoare de intenție care să descrie în detaliu calificările, experiența anterioară și disponibilitatea acestora până la data de 25 ianuarie 2018, prin e-mail la adresa daniela.pojar@adm.utm.md, cu subiectul Director Executiv ZIPhouse (ZIPhouse Executive Director). Toate materialele trebuie să fie depuse în limba engleză. Pozițiile sunt deschise numai cetățenilor Republicii Moldova. Doar candidații care corespund cerințelor înaintate vor fi contactați.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI