Noi oportunităţi pentru startupurile din domeniul fashion şi domeniile conexe. Antreprenorii fashion începători, cei care dezvoltă produse tech în domeniul modei (tech-fashion) şi lifestyle, dar şi startupurile în domeniul fotografiei de modă sunt îndemnaţi să aplice la cea de-a doua ediţie a programului „ZIP Acceleration Program”.

Programul este organizat de Centrul de Excelenţă în Design şi Tehnologii „ZIPhouse” , în parteneriat cu Fashion Technology Accelerator Milan, Asociaţia Patronală a Industriei Uşoare (APIUS), Atelier 99, Asociaţia Organizaţiilor Creative COR, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi Guvernul Suediei.

Termenul limită pentru înscriere – 21 ianuarie 2018. Mai multe informaţii şi formularul online pentru înscriere pot fi găsite aici.

Ediţia 2018 „ZIP Acceleration Program” are o durată de şase luni şi cuprinde mai multe etape. În această perioadă participanţii beneficiază de expertiză locală şi internaţională în dezvoltarea de produs şi business, de suport în crearea si dezvoltarea imaginii de brand, de spaţii de lucru în comun, de resurse software şi utilaj de producere performant, precum şi de un loc fix de muncă în zona de accelerare.

Noutatea ediţiei este programul internaţional „Creative Enterprise” (prima etapă a ZIP Acceleration Program), organizat în premieră la Chişinău. Tinerii antreprenori au şansa să participe la cursurile intensive bazate pe metodologia agenţiei britanice Nesta (20-22 februarie şi 27 februarie – 1 martie), unde vor învăţa cum să îşi îmbunătăţească abilităţile de bussines, să evalueze viabilitatea startupului, să elaboreze un plan de dezvoltare în vederea lansării şi dezvoltării unei afaceri în sectorul industriilor creative şi fashion.

Grăbeşte-te! Programul „Creative Enterprise” are doar 25 de locuri disponibile. Găseşte formularul online pentru înscriere aici.

O altă noutate a celei de-a doua ediţii a acceleratorului de modă este orientarea în premieră a programului spre dezvoltarea startupurilor din domeniul fashion tech (produse inteligente, soluţii de personalizare în masă a produselor, CRM, e-commerce), fotografiei de modă şi celor care dezvoltă produse lifestyle (decoraţiuni de interior, textile, produse artizanat, accesorii mobilier, sisteme de iluminat etc.).

 

(Visited 11 times, 1 visits today)