Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Burse de Merit 2016

burse de merit

Centrul de Informații Universitare anunță concursul Burse de Merit – 2016 pentru cei mai buni studenți ai țării, editia XXI, organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova (CRRM), cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA și al Orange Moldova.

În cadrul programului vor fi oferite, în baza de concurs, 50 de burse a câte 12000 MDL, după cum urmează:

  • 35 de burse – pentru studenții de la ultimul an de studii (ciclul Licenta);
  • 15 burse – pentru studenții masteranzi de la primul an de studii (ciclul Masterat, inclusiv ultimul an din cadrul programelor de studii integrate).

Programul în cauză își propune să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Moldova și să stimuleze studenții pentru performanțe academice și implicare activă in cercetări și activități extracurriculare.

Detalii www.eac.md/ro/scholarships/soros/merit/index.html

 

https://youtube.com/watch?v=S5ou1S-VF7Q

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI