Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Reprezentanții UTM la XIII International Staff Week: o experiență bogată în Spania

Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) a fost onorată să fie reprezentată la XIII International Staff Week, eveniment organizat de Universitatea din Almería (UAL), Spania, în perioada 22 – 26 aprilie 2024. Delegația UTM a fost constituită din Ana ȚURCAN, prodecană FCIM, conf. univ., dr. Neli MUNTEANU și Valentina FRUNZE, specialistă programe internaționale, Centrul Erasmus+.

erasmus co funded 1

Evenimentul a reunit reprezentanți din peste 20 de țări din întreaga lume – Albania, Armenia, Austria, Bosnia și Herțegovina, Canada, Columbia, Croația, Republica Cehă, Ecuador, Finlanda, Franța, Ungaria, Italia, Lituania, Malaysia, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Tunisia și  Ucraina, oferind o platformă valoroasă pentru schimbul de experiențe și bune practici în domeniul internaționalizării învățământului superior.

Pe parcursul săptămânii, delegația UTM a participat la o serie de activități, inclusiv:

  • Discuții cu parteneri și potențiali parteneri, discutând despre eventualele oportunități de colaborare în diverse domenii, cu accent pe programul Erasmus+ KA171.
  • Întâlniri cu studenți Erasmus+, interacționând cu studenți care au participat la mobilități academice și au câștigat o perspectivă autentică asupra beneficiilor și impactului acestor programe.
  • Prezentare „U-GREEN Green Growth Transition” despre tranziția verde, susținută de Diego Vazquez-Brust de la University of Portsmouth.

Experiența acumulată la XIII International Staff Week va contribui semnificativ la consolidarea internaționalizării UTM și la promovarea succesului studenților și cadrelor didactice pe plan internațional. De asemenea, va consolida reputația UTM ca un centru de excelență academică și inovație.

Delegația UTM dorește să mulțumească organizatorilor XIII International Staff Week pentru ospitalitatea excepțională și pentru oportunitatea unică de a participa la acest eveniment valoros.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI