- UTM - https://utm.md -

PROIECTUL „STUDENT PENTRU O ZI”

Ești absolvent de liceu sau colegiu/centru de excelență? Ți-ar plăcea să afli de pe acum tainele vieții de student? La UTM avem un proiect special pentru tine: „Student pentru o zi”! Este conceput pentru cei care vor să-și construiască viitorul profesional într-o instituție de învățământ, în care primează calitatea și valorile educaționale.

Proiectul „Student pentru o zi” oferă elevilor din clasele terminale ale liceelor și colegiilor/centrelor de excelență posibilitatea de a trăi în mod real viața de student în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. La noi, la UTM, vei beneficia de o posibilitate reală de a alege o carieră în domeniul ingineriei.

Vei avea posibilitatea să vizitezi facultatea aleasă, să participi la cursuri, training-uri, ore de laborator, împreună cu studenții reali, dar și să beneficiezi de servicii de cazare și masă în campusul universitar, conform calendarului de mai jos:

Etapa I: Înregistrarea până la 21 Martie 2020

27 Martie 2020

28 Martie 2020

Etapa a II-a: Înregistrarea până la 4 Aprilie 2020

10 Aprilie 2020

11 Aprilie 2020

Scopul proiectului este de a crește atractivitatea învățământului superior tehnic pentru elevii din clasele terminale ale liceelor și colegiilor/centrelor de excelență, prin motivarea acestora de a deveni studenți.

Obiectivele proiectului:

  1. Informarea elevilor privind importanța pregătirii universitare în formarea profesională și maximizarea șanselor de succes pe piața muncii;
  2. Simularea unei zile ca student;
  3. Implicarea participanților în multiplicarea rezultatelor proiectului;
  4. Diseminarea rezultatelor proiectului în rândul elevilor din licee și colegii/centre de excelență.

Înregistrare onlinehttps://utm.md/admiterea/student [1]

(Visited 17 times, 1 visits today)