Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Natalia JALBĂ: „Am o meserie frumoasă, prin care facem lumea mai colorată!”

Natalia JALBĂ, absolventă UTM, Facultatea Textile și Poligrafie, promoția anului 2011, are deja o bună experiență în domeniul industriei ușoare. Șase din cei opt ani de activitate i-a dedicat brandului autohton VASCONI – o întreprindere de producere a confecțiilor din tricot, în calitate de director de producere.

Spune că pe parcursul anilor de studii la UTM a obținut cunoștințe utile pentru a face față valorilor, dar și bunului nume pe care VASCONI și l-a câștigat în timp. Motiv pentru care este profund recunoscătoare profesorilor, și tuturor persoanelor din preajma sa, care au avut curajul și dorința să-i acorde, la începuturi, tot sprijinul pentru a se forma ca un veritabil specialist în domeniu.

Mai spune că are o meserie frumoasă, datorită căreia face lumea din jur mai colorată și îi îndeamnă pe toți tinerii care doresc să îmbrățișeze o meserie pentru viață, să facă alegerea în domeniul industriei ușoare!

[av_video src=’https://utm.md/wp-content/uploads/2019/07/Jalba-Natalia.mp4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-iy9wcf’ custom_class=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI