Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Chestionar privind lansarea proiectului ERASMUS + ”Education System Change with EU-Accession” (EU-EdAccession)

Dragi studenți ai UTM!

Demarăm proiectul internațional comun ERASMUS+ ”Schimbarea sistemului de învățământ odată cu aderarea la UE” (UE-EdAccession), care vizează integrarea rapidă și confortabilă a sistemului de învățământ superior moldovenesc în spațiul european. Împreună cu experți din universitățile europene, pregătim ateliere pe probleme relevante pentru studenții moderni privind calea de la educație până la angajarea de succes pe piața mondială a muncii.
Avem nevoie de suportul vostru, răspunsul vostru este foarte util, vă rugăm să acordați doar 3 minute de atenție și să completați sondajul:
http://surl.li/srdbj apoi veti gasi – Go to site  si completati
Completarea chestionarului va asigura începerea și demararea cu succes a proiectului EU-EdAccession.
În caz ca aveți întrebări ne contactati pe adresele indicate pe site-ul UTM: https://utm.md/cooperari-internationale/proiecte-in-derulare-la-utm/erasmus/contacte/

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI