Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Oferte fierbinți de stagii de practică

Ești student și ți-ai dori să obții experiență în cadrul unor stagii de practică? Iată câteva oferte fierbinți, selectate de Joblist.md.

Modelare și 3D printing la Atelier 99

Ai posibilitatea să înveți cum să operezi o imprimantă 3D și cum să pregătești modelele pentru acestea în cadrul stagiului de practică de la 3D printing din cadrul Atelier 99. Internship-ul este de patru săptămâni, se va desfășura în perioada 22 ianuarie – 19 februarie și la acesta vor fi acceptate trei persoane. Programul de stagiu se va desfășura în bază de proiecte și fiecare stagiar la sfârșitul programului va deveni utilizator independent al unei imprimante 3D.

Pentru a urma un stagiu de practică în laboratorul de 3D printing trebuie să fii student în anul II, III sau absolvent și să vrei să afli mai mult despre acest domeniu. Nu este necesară experiența anterioară de lucru cu o imprimantă 3D. Timpul recomandat de implicare în program este de 4-6 ore pe zi, iar în afară de experiența acumulată, ai posibilitatea să fii angajat în cadrul Atelier 99 și beneficiezi de o serie de facilități.

Termenul limită de aplicare: 18 ianuarie. Formularul îl găsești aici: goo.gl/WmwCeu. Mai multe informații aici.

Stagiu la Teatrul Laborator „Arta și Gândul”

O ocazie perfectă pentru oamenii creativi, entuziasmați, cu spirit de inițiativă, interesați de artă și de cultură să-și pună în valoare atuurile. Teatrul Laborator „Arta și Gândul” este în căutarea unor tineri stagiari în cadrul organizației. În cadrul programului de internship vei beneficia de instruire gratuită, dezvoltare personală și profesională și vei avea posibilitatea să-ți pui ideile în practică și să creezi ceva frumos. Ulterior, ai posibilitatea să faci parte din membrii Teatrului Laborator.

Dacă te-ai regăsit în caracteristicile de mai sus, Teatrul Laborator „Arta și Gândul” te așteaptă la interviu. Informații suplimentare poți afla la numărul de telefon: 069544328 sau email: arta.gandul@gmail.com.

Programul F5 – practică în companiile TIC

Avem o noutate excelentă pentru cei pasionați de domeniul IT. Asociaţia Naţională a Companilor din Domeniul TIC anunţă deschiderea perioadei de înregistrare pentru Programul de Stagii în companii denumit F5. Acesta este destinat studenților facultăților cu profil TIC și elevilor. Direcțiile în care vor putea fi implicați tinerii sunt Testare, Dezvoltare Software, Mentenanța Calculatoarelor, Administrarea rețelelor și Design grafic și web.

Durata stagiului este de o lună, însă există posibilitate de extindere și chiar angajare. În program vor fi încadraţi 80-100 de tineri, selectați în urma etapei de interviu. În cadrul programului F5 pot participa tinerii care studiază specialități în domeniul TIC în universitățile sau colegiile din Moldova și elevii clasei a XII-a care au cunoștințe de bază în una din direcțiile menționate mai sus.

Pentru participare, completați formularul de înregistrare disponibil AICITermen limită pentru înregistrare: 31 ianuarie 2018.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI