Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sergiu Borozan – noul arhitect-şef al Chişinăului

Sergiu-Borozan_r

Arhitectul Sergiu BOROZAN a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare, arhitect-șef al municipiului Chișinău.

Sergiu BOROZAN a asigurat interimatul funcţiei de arhitect-şef al oraşului Chişinău, din septembrie 2016, succedându-l în funcţie pe Ion Carpov.

BOROZAN este arhitect de profesie, lector superior în Departamentul Arhitectură din cadrul Facultății Urbanism şi Arhitectură a Universităţii Tehnice a Moldovei.

În noua sa funcţie noul arhitect-şef al Chişinăului urmează să continue proiectele şi priorităţile inițiate în ultimii ani în domeniu: revitalizarea nucleului istoric al oraşului Chişinău prin restaurarea clădirilor ce constituie monumente de arhitectură, elaborarea planurilor urbanistice de detaliu și pentru promovarea unor reguli clare în urbanism.

Sincere felicitări, domnule arhitect-șef de Chișinău! Mult succes în importanta activitate de păstrare a identității arhitecturale a capitalei în strânsă legătură cu mediul ambiant, dar și cu predilecțiile locuitorilor urbei!

Sergiu Borozan

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI