Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

În premieră, Admiterea-2020 se va desfășura online

În premieră, Admiterea-2020 se va desfășura în format online, iar perioada de depunere a actelor va demara simultan în toate instituțiile de învățământ superior.

În acest an, Admiterea se va desfășura în perioada 27 iulie – 4 august. În context, din 23 iunie, Universitatea Tehnică a Moldovei va organiza, în regim online, cel mai grandios eveniment al anului dedicat viitorilor studenți – Zilele Ușilor Deschise. Astfel, până în data de 3 iulie, absolvenții de licee vor avea posibilitatea să cunoască ofertele educaționale ale celor 9 facultăți ale UTM.

Solicitat de postul Accent TV, Radu MELNIC, secretar responsabil al Comisiei de admitere a UTM, i-a îndemnat pe candidații la admitere:

– Vă puteți înregistra la Zilele Ușilor Deschise la Uniersitatea Tehnică a Moldovei accesând link-ul  https://utm.md/admiterea/usi-deschise/, la orice facultate sau la toate cele 9, indiferent de domeniul/specialitatea care vă interesează, pentru a lua cunoștință de ofertele tuturor facultăților.

În acest an, concursul de admitere se va desfășura în mai multe etape. Astfel, în perioada 27 iulie-04 august va avea loc depunerea dosarului de concurs în regim online, la 7 august vor fi anunțate rezultatele intermediare, iar în perioada 08 -18 august va urma depunerea actelor în original la instituția aleasă, cu accesul etapizat stabilit de instituție. Rezultatele finale vor fi anunțate în data de 20 august.

1 accent tv

2 accent tv

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI