Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

8 februarie – Ziua siguranței pe Internet

Ce este informația? Ce tipuri de informații există? Cum asigurăm siguranța informației?

Astăzi, de Ziua Internațională a Siguranței pe Internet – Safer Internet Day, Biblioteca tehnico-științifică a UTM și-a propus să „descifreze” unele aspecte ale acestui domeniu de maximă importanță într-un colaj video, prin care oferă diverse informații la temă, elaborate și promovate, în special, în sânul UTM. Scopul urmărit este de a scoate în evidenţă utilizarea pozitivă a tehnologiei, rolul pe care îl joacă în viaţa fiecăruia dintre noi, precum și de a promova necesitatea utilizării informației într-un mod mai sigur și responsabil a tehnologiei.

Ziua Siguranţei pe Internet 2022, ediţia a XIX-a, este sărbătorită în peste 100 de ţări din toată lumea. Safer Internet Day se desfăşoară anual sub egida reţelei europene INSAFE – European Safer Internet Network.

Împreună pentru un internet mai sigur! Să ne informăm corect!

 

 

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI