Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

LEXIS: succes răsunător la examenul Cambridge Advanced English

Centrul de Limbi Străine LEXIS din cadrul UTM se află pe unda succesului!

Pe lângă faptul că a găzduit sesiuni de pretestare pentru examenele CAMBRDIGE și a obținut autorizația ca Centru de pregătire a examenelor Cambridge (AUTHORISED CAMBRIDGE ENGLISH PREPARATION CENTRE), este solicitat de copii ambițioși, consecvenți și muncitori, care au susținut cu succes și au primit, în mare parte, punctajul maxim pentru probele de Speaking, Listening, Reading & Writing, obținând, astfel, nivelurile lingvistice C1 și B2.

 Felicitări tuturor elevilor care au susținut examenul CAMBRIDGE, având posibilitatea de a primi nota 10 din oficiu la proba de limba străină a examenului de Bacalaureat pentru candidații care dețin certificate internaționale de cunoaștere a limbilor străine!

Felicitări doamnei profesoare de limba engleză, conf. univ., dr. Svetlana CATERENCIUC, care a pregătit cu multă dăruire, profesionalism și devotament acești elevi și i-a încurajat să-și dorească mai mult, să performeze și să-și depășească limitele!

Mulțumim dnei Gabriela OJOG, managerul FUNDAȚIEI PENTRU DEZVOLTARE, pentru susținere!

[av_gallery ids=’70006,70007,70008,70009,70010,70011′ style=’big_thumb’ preview_size=’featured_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured_large’ columns=’6′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-2n0504′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI