Elena BOCANCEA, Cristina ANDREI și Nely MOROȘAN, studente ale programului de studii „Design și tehnologii poligrafice”, gr. DTP-171, Facultatea Textile și Poligrafie, sunt învingătoarele concursului „Cel mai bun poster comercial”, desfășurat sub egida Casei Editorial-Poligrafice BONS OFFICES.

Concursul a fost inițiat de Casa Editorial-Poligrafică BONS OFFICES și coordonat didactic de programul de studii respectiv din cadrul FTP. Lucrările studenților au fost tipărite de compania BONS OFFICES și expuse în Departamentul Pregătire spre vizualizare, evaluare și apreciere. Juriul constituit din directorul Ion CHIHAI, designerii Mihai BĂȚ, Petru STRÂMBEANU și alți reprezentanți ai companiei, au efectuat o amplă analiză a lucrărilor, oferind recomandări valoroase studenților.

Lectorul universitar Luminița ROȘCA, care a coordonat elaborarea lucrărilor studenților DTP pentru concurs, a exprimat alese mulțumiri Casei Editorial-Poligrafice BONS OFFICES pentru, deschidere, oportunitatea oferită și susținerea procesului educațional în domeniu, subliniind că eforturile depuse de către studenți au fost apreciate cu premii bănești, cel mai valoros, de gr. I, revenindu-i studentei Elena BOCANCEA, de gr. II – Cristinei ANDREI, iar premiul III – Nelei MOROȘAN.

Mult succes și spirit creativ în continuare, dragi exploratori ai designului și tehnologiilor poligrafice!

(Visited 20 times, 1 visits today)