10.000 de euro pentru dotarea cu 67 de frigidere a celor 4 Centre de Plasament Temporar a refugiaților din Ucraina din căminele UTM

La solicitarea Comitetului Sindical European pentru Educație – ETUCE (președinte: dl Larry FLANAGAN), Internaționala Educației a donat 10000 de euro Federației Sindicale a Educației și Științei din Moldova pentru procurarea a 67 de frigidere pentru dotarea tuturor camerelor din cele 4 Centre de Plasament Temporar a Refugiaților din Ucraina, care activează în căminele studențești din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Solicitarea a survenit în urma vizitei din 18 mai 2022 la Centrele de Plasament Temporar a refugiaților amplasate în cadrul Universității Tehnice a Moldovei a delegației Comitetului Sindical European pentru Educație, condusă de dl Larry FLANAGAN, președintele ETUCE, care a estimat necesitățile respective.

Aducem sincere mulțumiri colegilor din Internaționala Educației, Comitetul Sindical European pentru Educație (ETUCE) și Federației Sindicale a Educației și Științei din Moldova pentru suportul financiar acordat și susținerea refugiaților cazați în Centrele de Plasament Temporar a refugiaților ucraineni, amplasate în  căminele Universității Tehnice a Moldovei.


Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU