Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ZIPHOUSE aderă la SHEMAKES

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPHOUSE din cadrul Universității Tehnice a Moldovei anunță cu entuziasm aderarea la un nou proiect de talie internațională – SHEMAKES.

Selecția a fost realizată pe bază de concurs, centrul ZIPHOUSE avansând în top 12 companii selectate dintre peste 85 de aplicații din 31 de țări. Laboratoarele câștigătoare au atins cele mai mari scoruri, răspunzând totodată nevoii de a reprezenta gama de tipuri de activități pe care le desfășoară companiile incluse în proiect și acoperirea geografică.

Proiectul Shemakes are scopul de a împuternici femeile din întreaga lume, pentru a le oferi un îndemn spre asumarea unui rol de lider în dezvoltarea unei Industrii de Textile și Fashion cât mai sustenabile. Activitatea din cadrul proiectului presupune realizarea evenimentelor informative, dezvoltate alături de laboratoarele partenere și furnizarea echipamentului inovativ de profil ( Printer 3D, Mașină Digitală de Tricotat, etc.) în Republica Moldova, care vor permite modelarea Industriei Ușoareautohtone, devenind durabilă și circulară.

ZIPHOUSE, alături de partenerii proiectului SHEMAKES, au relizat primul pas spre dezvoltare , creând un sondaj privind direcțiile posibilie de dezvoltare inovativă a Industriei de #Textile și #Fashion.

Fii parte a schimbării ce urmează, contribuind prin îndeplinirea și distribuirea acestui sondaj:https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/shemakesSurvey2022?fbclid=IwAR1CiSG6u1RnaloxbQVpyS2KyLDG3Mb8ibTfuxLaz7CxQEN_nD7Fn_eifp0

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI