Un pas foarte important în dezvoltarea profesională a unui profesor de limba engleză, chiar dacă acesta are deja ani de experiență în spate, este certificarea Cambridge CELTA.

În perioada 3-28 iunie, dr., conf. univ. Svetlana Caterenciuc, șef Departament Limbi Străine, a beneficiat de cursul intensiv de perfecționare Cambridge CELTA în cadrul International House Bucharest, care este un centru acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge ca centru de pregătire și examinare CELTA.

Certificarea Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) este cel mai răspândit certificat TESOL la nivel mondial, acceptat de cel mai mare număr de instituții de prestigiu din întreaga lume. Cursul Cambridge CELTA se adresează profesorilor care au cunoștințe avansate de limba engleză (C1-C2) și doresc să se perfecționeze la standarde internaționale sau să adauge în portofoliu un certificat de prestigiu cu care pot preda limba engleză oriunde în lume.

Cursul CELTA este centrat pe tehnici de predare moderne și eficiente a limbii engleze și pe aplicarea practică a acestora, oferind cursanților o evoluție reală în domeniul predării.

(Visited 5 times, 1 visits today)