Profesorul italian Mario CARRASI a susținut o prelegere la FIEB

În data de 22 noiembrie 2018 studenții și cadrele didactice din cadrul Facultății Inginerie Economică și Business (FIEB) au avut fericitul prilej de a audia o prelegere ținută de către Mario CARASSI, profesor în Departamentul Economie și Finanțe, Universitatea Aldo Moro, Bari, Italia, care a reflectat în subiectul „Concious Economics and Sustainibility”.

A fost o abordare diferită a activității economice, fiind examinate atât obiectivele cuantificabile și de eficiență, cât și aspectele calitative, necesitatea asigurării balanței dintre profit și rezultatele economice, pe de o parte, și relațiile umane, climatul organizațional, ecologie ș.a., pe de altă parte. Subiectele abordate au trezit un viu interes din partea auditoriului, dar și un feedback  pe măsură.

Au fost, de asemenea, abordate subiecte ce țin de specificul organizării studiilor la Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, oportunități de colaborare a Universității italiene cu UTM.

[av_gallery ids=’46061,46062′ style=’big_thumb’ preview_size=’featured_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured_large’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-saw32j’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU