Odată cu venirea primăverii, anotimpul renașterii, al trezirii la viață, a răsărit primul ghiocel și cu el a venit cea mai frumoasă zi din acest anotimp – 8 Martie – Ziua Femeii. Pentru dumneavoastră timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, să vă aducă un omagiu!

Cu prilejul acestei frumoase sărbători – Ziua internaţională a Femeii – vă felicităm din tot sufletul şi vă mulțumim pentru inteligența şi profesionalismul dumneavoastră, pentru devotamentul de care dați dovadă în fiecare zi și aportul la pregătirea cadrelor de ingineri pentru economia națională.

Această zi îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumusețea, tandrețea şi finețea. Permiteți-ne să ne exprimăm întreaga stimă şi admirație fată de dumneavoastră şi să vă adresăm cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate şi realizarea tuturor doleanțelor.

Va dorim, stimate doamne şi domnișoare, să aveți parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, cu soare, fericire; să fiți înconjurate de căldură, dragoste, înțelepciune, zâmbete de copii, bunăstare! La mulți ani!

Administrația Universității Tehnice a Moldovei,

Corpul profesoral-didactic al UTM

martie_site

Felicitare de 8 Martie pentru studentele UTM

În Ziua de 8 Martie Rectoratul UTM vine cu un buchet de flori către stimatele noastre studente pentru a le aduce sincere și cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii. Vă dorim sănătate, fericire, succese la studii, împlinirea tuturor visurilor.

La mulți ani, dragi studente!

Rectoratul UTM

(Visited 23 times, 1 visits today)