„Management industrial” – un manual-eveniment

Universitatea Tehnică a Moldovei întâmpină noul an de studii cu un nou manual universitar – „Managementul industrial”. Lansat de curând la FIEB, acesta constituie efortul conjugat al cadrelor științifico-didactice de la diferite facultăți, dar și al specialiștilor din sectorul real.

Lucrarea a antrenat 22 de cadre științifico-didactice de la cinci facultăți – Facultatea Inginerie Economică și Business, Facultatea Electronică și Telecomunicații, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi, Facultatea Urbanism şi Arhitectură și Facultatea Construcţii, Geodezie și Cadastru, precum și din sectorul real – o dovadă concludentă a faptului că prin conlucrare pot fi atinse rezultate frumoase.

Manualul include elementele fundamentale ale managementului, dar și aspecte specifice din domeniile de pregătire ale UTM. Prin urmare, prezintă un vădit interes pentru cercetători – prin prisma studiului comparat de ramură, dar și o valoare incontestabilă în procesul de instruire.

Coordonatorul lucrării, conf. univ., dr. Vasile MAMALIGA, a subliniat în cadrul festivității de lansare a manualului provocările și complexitatea eforturilor depuse pe durata elaborării manualului, dar și satisfacția încununării cu succes a acestora într-o lucrare capitală și utilă. Domnia sa a ținut să evidențieze în mod special  suportul acordat de către dl Dinu ȚURCANU, prorector informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, care a contribuit substanțial atât la elaborarea manualului, cât și la determinarea surselor de finanțare pentru editare.

Prezenți la festivitatea de lansare a manualului, conf. univ., dr. Rafael CILOCI – decanul FIEB, profesorii universitari, doctorii habilitați Tatiana MANOLE și Svetlana GOROBIEVSCHI, au subliniat importanța acestui manual-eveniment pentru mediul academic, prin editarea căruia a fost creată o platformă de colaborare interdisciplinară și inter-facultăți.

S-a propus ca acest gen de activități să-și găsească neapărat continuare și pe viitor, întru valorificarea cu succes a ofertei educaționale a UTM.

[av_gallery ids=’60852,60853,60854,60855,60856,60857,60858,60859,60860,60861,60862,60863′ style=’big_thumb’ preview_size=’featured_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured_large’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-s0f68h’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU