Stil, culoare, atitudine – așa pot fi caracterizate creațiile vestimentare semnate de tânărul designer Mihai JANU. De astă dată, impresionează cu schițe pentru uniforme dedicate pompierilor.

A inițiat acest proiect în cadrul orelor la disciplina „Proiectare artistică a vestimentației”, predate de lect. univ. Tatiana BUJOREANU. Avuse  sarcina de a crea o uniformă alternativă pentru un domeniu de activitate. A ales uniforma pentru pompieri, inspirat de dedicația acestor oameni pentru munca lor, dar mai ales de curajul lor de a salva viața altora, punându-și în pericol viața proprie. De aici și culorile aprinse, șerpuind ca flăcările, în schițele sale.

Fiind deja în anul IV de studii la Facultatea Textile și Poligrafie, Mihai s-a făcut remarcat în diverse proiecte și concursuri în domeniul designului vestimentar, dar și nemijlocit în domeniul studiilor, în care excelează cu o medie foarte aproape de 10. Paralel cu studiile, activează în diverse proiecte, care, în opinia sa, îl ajută să se dezvolte ca personalitate și designer. Actualmente lucrează intens asupra proiectului de licență, iar concomitent pune bazele unei colaborări de succes pentru Moldova Design Week 2020.

Mult succes în continuare, Mihai! Urmează-ți pasiunea și croiește frumosul așa cum îl vezi, cum îl simți!

(Visited 32 times, 1 visits today)