Boris TĂTARU: „ERASMUS – experiența pe care o recomand cu încredere tuturor!”

Mă numesc Boris TĂTARU, sunt student al Facultății Inginerie Economică și Business, anul II, programul „Marketing și logistică”, iar de curând, timp de un semestru, am avut fericitul prilej să fiu student ERASMUS+ la Università telematica internazionale UniNettuno, Roma, Italia.

Experiența ERASMUS a fost una dintre cele mai memorabile din viața mea. În primul rând, am avut ocazia să înțeleg mai bine cultura și modul de viață al unei țări europene, diferite de a mea. Mobilitatea/oportunitatea oferita de ERASMUS+ a fost ca o gură de aer de aer proaspăt, care mi-a insuflat încredere, entuziasm și curaj în viitorul pe care-l am în față. Sunt profund recunoscător Universității Tehnice a Moldovei, dar și Universității UniNettuno pentru această șansă de a ieși din zona de confort și de a trăi momente de neuitat în cadrul unui program unic!

În cadrul acestui program, la fel ca și alți colegi internaționali, am avut posibilitatea să urmez un anumit număr de discipline cu profil economic, precum și despre structura organizațională a unei întreprinderi.

Am descoperit și tradițiile, obiceiurile italiene, am înțeles mai bine istoria și arhitectura orașului Roma și am împărtășit momente unice cu localnicii. Cel mai important aspect al acestei experiențe a fost, însă, oportunitatea  de a cunoaște oameni din toată Europa și de a lega prietenii cu semeni de pe tot globul.

Afirm cu toată deschiderea: experiența mea Erasmus+ a fost o uimitoare oportunitate de studiu și creștere personală. Am învățat multe lucruri noi despre o cultură diferită, mi-am îmbunătățit abilitățile lingvistice și sunt mândru de faptul că acum am prieteni din întreaga lume.

Recomand tuturor tinerilor să ia în considerare oportunitatea de a urma o experiență ERASMUS!

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI

MENIU