Winter ARCHDESIGN Festival (ediția a III-a) PACE ȘI ÎNCREDERE & CREATIVITATE ȘI TRADIȚII sărbătorile de iarnă și protecția mediului înconjurător

Concursul Winter ARCHDESIGN Festival (ediția a III-a) susține scopul creării unei platforme comune de colaborare și schimb de experiență dintre studenții ingineriilor creative în domeniile ARHITECTURĂ & DESIGN din cadrul UTM. Obiectivele principale ale evenimentului sunt stimularea creativității, promovarea prin concurs a celor mai bune idei/proiecte sau concepte creative, implicarea studenților în proiecte competitive și promovarea specialităților creative.

Obiectivul concursului vizează dezvoltarea abilităților de creație artistică, de proiectare 2D și 3D, de realizare a produselor de design, utilizând diverse procedee, tehnici și mijloace de expresie şi softuri specializate.
Genericul Festivalului este formulat în concordanță cu Anul ONU Pace și Încredere (2021), oferind suplimentar cuvinte-cheie: creativitate și tradiții, pentru o asociere frumoasă a temei cu arta, cultura națională, sărbătorile de iarnă și protecția meniului înconjurător.

Lucrările concursului vor fi interpretate prin prisma viziunii creativ-inginerești a specialităților de Arhitectură și Design, UTM.

Concursul industriilor creative din cadrul Winter ARCHDESIGN Festival include secțiunile: GRAFICĂ, COMPOZIȚIE VOLUMETRICĂ FELICITARE, VIDEO, CONCEPT DE CASE & HRĂNITOARE PENTRU PĂSĂRI ȘI ANIMALE.

Premierea lucrărilor se va desfășura online pe platforma Microsoft Teams pe data de 17 decembrie 2021, ora 10.00.

Regulamentul de participare la acest eveniment

Înregistrarea competitorilor şi prezentarea lucrărilor de către competitori se va efectua în perioada 01 decembrie 2021, ora 07.00 – 10 decembrie 2021, ora 17.00, formularul de participare este disponibil aici:

https://forms.office.com/r/Pw8kzPzmcp

Vă aşteptăm pe platforma Microsoft Teams pe data de 17 decembrie 2021, înregistrare: ora 09.30. Link-ul Festivalului 2021 îl găsiţi aici.

(Visited 860 times, 1 visits today)