Ziua Studentului, mai devreme în anul acesta la UTM

O echipă de entuziaști au organizat Ziua Studentului la căminul nr. 1 al UTM. Constrânși de restricțiile sanitare, au organizat evenimentul  în curtea blocului, bucurându-se de o seară în aer liber. 

Din 1941 până în prezent, în fiecare an, pe 17 noiembrie, în mai multe țări se sărbătorește Ziua Internațională a Studentului. Cu acest prilej, în prima jumătate a lunii noiembrie, la UTM au fost preconizate o serie de activități dedicate studenților. Astfel, din primele zile de noiembrie studenții cazați în căminul nr. 1 al UTM s-au bucurat de seri petrecute în aer liber, cu muzică, gustări, activități distractive și… premii pentru fiecare.

Premiile au fost oferite celor mai activi studenți, dar și câștigătorilor concursurilor pentru cea mai amenajată și ordonată cameră/secție în cămin pe parcursul ultimei luni.

Sărbătoarea nu ar fi fost posibilă fără implicarea Direcției Sociale și Activități Studențești și Secție Cămine Studențești. Mereu alături de studenți, șefii acestor subdiviziuni, Anatol ALEXEI și Elena TERENTII, i-au susținut pe tineri și de astă dată.

Fericiți pentru ocazia acestor seri dominate de divertisment și armonie, organizatorii au exprimat sincere mulțumiri partenerilor: RedBull, Magazinul de Mobilă Ambianța,  Restaurantul Oliva, care le-au oferit studenților produse de marcă, extrem de necesare pentru traiul în cămin și ieșirile în aer liber: o serie de noptiere, dar și cea mai bună pizza, băuturi răcoritoare și… muuultă voie bună.

(Visited 189 times, 1 visits today)