Profesorul Ion VANGHELI, distins cu Diplomă din partea Președintelui Parlamentului RM

Astăzi, în ședința festivă a Departamentului Științe Socioumane din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, în semn de recunoștință pentru o viață dedicată activității didactice și educaționale, dlui conf. univ., dr. Ion VANGHELI, de curând octogenar, i-a fost înmânată Diploma de gr. II din partea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova.

Născut la 6 octombrie 1941 în satul Grinăuți, raionul Râșcani. În anii 1958-1963 își face studiile la USM, Facultatea de Istorie și Litere. Din 1968 până în prezent activează la UTM, la Departamentul Științe socioumane. Și-a continuat studiile de doctorat la Universitatea de Stat din Leningrad în anii 1971-1973. În 1974 a susținut teza de doctor în științe. În 1979 i s-a conferit titlul de conferențiar. Din timpul angajării la UTM a deținut titlurile: asistent, lector superior, conf. univ., șef catedră. Este autor a peste 50 de publicații.

Mulțumim pentru atitudine, dăruire de sine, umanism și inteligență, mult stimate domnule profesor Ion VANGHELI! Vivat, Crescat, Floreat!

[av_gallery ids=’96387′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-rqk50h’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU