Se anunță înscrierea la cursul de formare „ART SKILLS” în cadrul proiectului Connect

În cadrul proiectului Erasmus+ CONNECT – ,,Connecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in Moldova, Georgia and Armenia” („Conectarea dintre universități și industrie prin cooperare antreprenorială inteligentă și inteligența competitivă a studenților din Moldova, Georgia și Armenia”, codul proiectului: 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP), în perioada 6 septembrie – 31 octombrie 2021, se va organiza cursul „ART SKILLS” , asigurat de către Universitatea de Teatru și Film „I.L.Caragiale”

✅Start curs: 06 Septembrie 2021

✅Durata: 8 săptămâni
✅Organizator: Universitatea de Teatru și Film „I.L.Caragiale”, Romania
✅Public țintă: cadre didactice, interesați de dezvoltarea competențelor soft prin artă. Cadrelor didactice ce vor urma cursul complet li se vor acorda certificate.

Termen limită de înregistrare: 31 August 2021. Pentru a va înregistra, accesați link-ul
 
Conținuturile și repartizarea preventivă a activităților:

1. Movement Module

2. Acting Module

3. Film Module

4. Photography Module

Proiectul Connect vizează consolidarea relațiilor universitate-industrie bazată pe abordarea antreprenorială inteligentă (multidimensională) în instituțiile de învățământ superior din țările parteneriatului estic (EaPC) și consolidarea inteligenței competitive (comportamente, abilități, mentalități) a studenților și absolvenților și a capacității acestora de a crea locuri de muncă.

Proiectul Connect este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe https://proiecte.utm.md/connect/

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU