UTM organizează Olimpiada Tehnică Republicană-2021

Ești pasionat de disciplinele STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics)? Ai posibilitatea să-ți demonstrezi abilitățile în materiile de studii respective – Universitatea Tehnică a Moldovei te invită să participi la Olimpiada Tehnică Republicană.

#Când?

17 aprilie, ora 10.00 – la matematică, desenul artistic;

24  aprilie, ora 10.00 – la informatică, fizică, chimie.

#Unde?

mun. Chișinău, str. Studenților, 9/8, corpul de studii nr. 6, aula 6-2 vezi locația pe hartă

Învingătorii vor beneficia de: facilități la înmatriculare la Universitatea Tehnică a Moldovei, conform prevederilor Regulamentului de admitere; prime marca UTM; diplome.

Înregistrează-te aici

tel. 060-30-20-53

060-30-20-52

060-30-20-51

*Orarul Olimpiadei poate fi modificat şi actualizat, în funcție de evoluția situației epidemiologice. Urmăreşte-ne pe pagina www.utm.md!

Organizarea Olimpiadelor este susținută de proiectul SCIENTIX, în cadrul căruia Universității Tehnice a Moldovei îi revine rolul de Punct Național de Contact.

Olimpiada Tehnica R. fb scaled

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU