Dumitru CALMÎC – un nou record la WDFPF World Powerlifting championships

Dumitru CALMÎC, student al Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, sportiv cu renume în Republica Moldova, s-a clasat pe locul I la Campionatul Mondial de Powerlifting „WDFPF World Powerlifting championships 2019”, desfășurat în perioada 26-27 octombrie 2019, la Halle, Germania, unde a înregistrat un nou record mondial și european la proba împins din culcat – 130 kg.

Recordul sportivului nostru și, respectiv, onoarea pe care o aduce astfel întregii țări survine după ce în mai 2018 s-a clasat pe primul loc la Campionatul European de Powerlifting, iar în noiembrie 2018, la Powerlifting „WDFPF World Full Power 2018” din Glasgow, Scoția, a stabilit un record mondial la împins din culcat – 127.5kg.

Depășindu-și performanțele anterioare, Dumitru ne oferă un nou prilej de a fi mândri și onorați de rezultatele sale sportive, demonstrând că orice campionat reprezintă pentru el o nouă pistă pentru lansarea recordurilor mondiale.

Îți mulțumim, campionule, pentru emoțiile și sentimentul profund de mândrie pe care le aduci în inimile noastre! Mult succes în continuare!

(Visited 80 times, 1 visits today)