Stanislav CEBOTARI: „Economia și businessul constituie adevăratul puls al economiei reale”

Pasionat de cifre și descifrarea tainelor acestora, cu ani în urmă Stanislav CEBOTARI a făcut o alegere promptă: să-și continue studiile la Facultatea Inginerie Economică și Business din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Valorificându-și cunoștințele în domeniu, la absolvirea ciclului Licență avea în palmares premiul pentru excelență la studii și titlul de „Șef al promoției-2017”, dar și convingerea că economia și businessul constituie adevăratul puls al economiei reale. Și-a propus să avanseze în formarea abilităților practice de analiză economică în cadrul studiilor de Master la FIEB, făcând parte din prima promoție de Master cu dublă diplomă. Eforturile sale au fost remarcate de cel mai înalt for în domeniu – Banca Națională a Moldovei, unde i s-a propus să-și înceapă cariera din postura de economist principal.

Dat fiind faptul că 10 la sută din angajații BNM sunt absolvenți ai UTM, Stanislav le sugerează tinerilor interesați de inginerie și economie să-și urmeze studiile anume la Universitatea Tehnică a Moldovei, unde vor găsi un teren propice pentru a însuși o profesie modernă. Inginerii creează Viitorul!

(Visited 209 times, 1 visits today)