Rezultatele Admiterii la Universitatea Tehnică a Moldovei, ciclul I, studii superioare de licenţă

Comisia de Admitere a făcut bilanțul primei etape a Admiterii-2022 la Universitatea Tehnică a Moldovei: primii candidați în studenți înmatriculați la ciclul I, studii superioare de licență, pentru anul universitar 2022/2023 își vor primi în curând carnetele de student al UTM și, astfel, vor face primul pas în marea profesiune – ingineria.

E momentul mult așteptat pentru a ne exprima bucuria: Prietene! Iată că visul tău și al nostru a devenit realitate – ești student UTM! Bine ai venit în familia Universității Tehnice a Moldovei! Ne bucurăm să te avem alături! De acum încolo ai un drum plin de lumina cunoștințelor, care te vor conduce spre profesia aleasă. Fie ca această nouă etapă din viața ta – studenția – să îți aducă succese și bucurii, iar eforturile tale să te apropie cât mai mult de rezultatul dorit. Nu te gândi neapărat la ce au făcut alții ca să-i urmezi întocmai. Gândește-te la scopul tău, la ceea ce dorești să obții în profesie, în domeniile care te pasionează și în viață în general. Urmează-ți visele și ține minte: viața ta este, în felul ei, un prilej unic. Transform-o într-o mare realizare! Un prim pas în acest sens l-ai făcut deja – ai devenit student! Iar la UTM visele devin realitate!

Vă aducem la cunoștință că toate informațiile privind cazarea în cămin, prima întâlnire cu rectorul, decanii, profesorii, orarul cursurilor și activităților universitare le veți primi printr-un mesaj de e-mail.

Pentru a vizualiza rezultatele admiterii la Universitatea Tehnică a Moldovei, ciclul I, studii superioare de licenţă, pentru anul universitar 2022/2023, accesați următorul link: https://admitere.utm.md/licenta/rezultate-admitere/, inclusiv:

# Facultatea Electronică și TelecomunicațiiBuget Frecvență Zi; Contract Frecvență Redusă.

# Facultatea Energetică și Inginerie Electrică – Buget Frecvență Zi; Contract Frecvență Zi,   Contract Frecvență Redusă.

# Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică – Buget Frecvență Zi; Contract Frecvență ZiContract Frecvență Redusă; Buget Frecvență Redusă.

# Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi  Buget Frecvență Zi; Contract Frecvență Zi; Contract Frecvență Redusă.

# Facultatea Tehnologia Alimentelor –  Buget Frecvență ZiContract Frecvență ZiContract Frecvență Redusă.

# Facultatea Urbanism și Arhitectură – Buget Frecvență ZiContract Frecvență ZiContract Frecvență Redusă.

# Facultatea Construcții, Geodezie și CadastruBuget Frecvență Zi; Contract Frecvență Zi;  Contract Frecvență Redusă.

# Facultatea Inginerie Economică și BusinessBuget Frecvență ZiContract Frecvență ZiContract Frecvență Redusă.

# Facultatea Design – Buget Frecvență Zi; Contract Frecvență ZiContract Frecvență Redusă.

# Facultatea Agronomie – Buget Frecvență Zi; Contract Frecvență Zi.

# Facultatea Horticultură – Buget Frecvență Zi; Contract Frecvență Zi; Contract Frecvență Redusă.

# Facultatea Medicină Veterinară – Buget Frecvență Zi.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU