UTM și MOORE au semnat un acord de colaborare

Universitatea Tehnică a Moldovei, în particular  Facultatea Inginerie Economică și Business, a încheiat un Acord de colaborare cu compania MOORE Assurance & Advisory in Romania & R. Moldova pentru a implementa în comun o serie de proiecte academice, de cercetare și educaționale.

Acordul a fost semnat de către rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN și partenerul companiei MOORE Assurance & Advisory in Romania & R. Moldova, Elena PANAINTE, FCCA, Auditor Certificat AG și AIF.

Moore Assurance & Advisory este membru independent al rețelei internaționale Moore Global, unul din liderii mondiali ai companiilor care prestează servicii de contabilitate, audit și consultanță în management.

Rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN și doamna Elena PANAINTE au discutat despre proiecte comune, parteneriate la diferite evenimente științifice și didactice, acțiuni ce vor eficientiza calitatea pregătirii absolvenților, precum și despre oportunitățile privind practica de licențiere și de angajare în cadrul companiei Moore atât în Republica Moldova, cât și în România.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU