Rectorii, despre Profesiile Viitorului

4 rectori de la 4 universități de stat din Moldova te așteaptă joi, 30 iunie, la Mediacor, să-ți răspundă la orice întrebare despre specialitățile noi, introduse în planul de învățământ superior din Moldova începând cu 1 septembrie 2022: Animație, Game Design și Multimedia.

Vino să vezi prezentarea celor 6 programe de licență și ofertele de studiu de la USM, UTM, AMTAP și UPSC. Aici vei afla toate detaliile despre înmatriculare, locuri la buget și cu taxă, profesori și multe altele – din prima sursă!

La evenimentul de lansare a programului ProfesiileViitorului, îi avem invitați pe rectorii celor 4 instituții de învățământ superior de stat, care ne ajută să inovăm Moldova:

Viorel Bostan – Rector, Universitateas Tehnică a Moldovei

Alexandra Barbăneagră – Rectoră, Universitatea pedagogică de Stat „Ion Creangă”

Igor Șarov – Rector, Universitatea de Stat din Moldova

Victoria Melnic – Rectoră, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

Campania ProfesiileViitorului este susținută de Ministerul Educației și Cercetării. Toate specialitățile noi sunt acreditate. Vă așteptăm joi, 30 iunie, începând cu ora 13:00, la Mediacor (USM, str. Alexei Mateevici 60, intrare de pe str. Pușkin).

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă: https://bit.ly/profesiileviitorului


Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU