Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Norina POPOVICI, profesor invitat de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în vizită la FIEB-UTM

La Facultatea Inginerie Economică și Business a Universității Tehnice a Moldovei efectuează o vizită didactică dna profesor, doctor habilitat Norina POPOVICI de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, România.

FIEB dezvoltă în continuare experiența vizitelor unor personalități marcante, profesori din țară și de peste hotare, în scopul valorificării activităților didactice.

Pe data de 10 mai 2022 studenții anului I, Facultatea Inginerie Economică și Business, programele de studii „Contabilitate”, „Business și Administrare”, „Marketing și Logistica” au avut deosebita plăcere de a audia lecțiile dnei doctor habilitat Norina POPOVICI, profesor invitat de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, România, în cadrul unei mobilității asigurate de Erasmus+.

La cursul de „Micro- și macroeconomie” au fost prezentate date statistice și argumente justificative care explică de ce unele țări sunt mai bogate, iar altele mai sărace, studenții fiind îndemnați să utilizeze resurse limitate pentru satisfacerea nevoilor umane și să evite costurile nejustificate, să valorifice toate oportunitățile existente și să-și stabilească obiective și puncte-țintă foarte clare.

Impresionați de lecția predată, studenții au promis să urmeze îndemnul dnei profesor, doctor habilitat Norina POPOVICI și să devină specialiști cu înalte competențe profesionale și transversale.

În cadrul vizitei au fost examinate și oportunitățile de colaborare cu Departamentul Economie și Management din cadrul FIEB-UTM în vederea actualizării curriculei și conținutului unor cursuri de specialitate, precum și colaborarea în procesul de formare a viitorilor antreprenori, care vor genera valoare adăugată pentru societate.

Sincere mulțumiri dnei profesor, doctor habilitat Norina POPOVICI!

Mult succes și realizări frumoase, dragi studenți!

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI