,

Spartachiada salariaților UTM – ediția 2022

În perioada 5-6 mai 2022, la UTM s-a desfășurat Spartachiada salariaților, ediția 2022 cu  genericul „Întotdeauna uniți, întotdeauna spre noi victorii”. A fost un eveniment de amploare la care au participat 156 de angajați, din 11 subdiviziuni universitare la 9 probe sportive prevăzute de Regulamentul Spartachiadei: volei mixt, mini fotbal (bărbați), joc de dame (b/f), sah (b/f) tenis de masă (b/f), darts (b/f), aruncarea mingii de baschet la coș (echipa b/f), ștafeta (echipa 2b/2f), starturi vesele (Familia sportivă UTMista).

Organizarea și desfășurarea Spartachiadei a fost asigurată de Comitetul Sindical al salariaților UTM, iar desfășurarea nemijlocită a competițiilor – de Colegiul de Arbitri și Comisia Activități Sportive din cadrul CS UTM, cu suportul Departamentului Educație Fizică și Sport al UTM.

La festivitatea de deschidere a Spartachiadei salariaților UTM și la cea de premiere a câștigătorilor  au fost prezente  echipele înscrise la competiții, susținuți  de șefii de subdiviziuni, colegi si familii.

În cadrul festivități de premiere, Președintele Comitetului Sindical al salariaților UTM, conf. univ., dr. Viorica URSU, alături de șeful Departamentului Educație Fizică și Sport al UTM, dl Anatol Papusoi, conf.univ., dr.  au premiat câștigătorii, adresându-le felicitări pentru rezultatele obținute și i-au îndemnat să prezinte și în continuare performanțe și spirit competitiv la următoarele ediții ale Spartachiadei.

Câștigătoarea și deținătoarea Cupei Spartachiadei, ed. 2022 este echipa Rectorat,  urmată de echipele FIMIT (locul 2) și FCIM (locul 3).

BRAVO echipelor triumfătoare, iar participanților multă sănătate, optimism și cât mai multe Spartachiade în palmares.

CS al salariaților UTM aduce sincere mulțumiri pentru susținerea și organizarea Spartachiadei salariaților UTM, ediția 2022 dlui rector Viorel BOSTAN, dlui Anatol PAPUȘOI (șef Departament Educație Fizică și Sport, UTM), echipei de arbitri (Departamentul Educație Fizică și Sport, UTM), dlui Veaceslav PROZOROV (președintele Comisiei activități sportive de masă din cadrul Comitetului Sindical al salariaților UTM),  echipelor participante (FCGC, FUA, FTA, FCIM, BTS, FIMIT, DT, Rectorat, FEIE, FET, CT), dlui Dorian SARANCIUC – pentru amintirile frumoase si președinților Birourilor Sindicale (Iurie IVANOV, Elena MANȚUC, Larisa NECULA,  Daniela ISTRATI, Viorica SCHIOPU, Igor ROTARU,  Ana MARCHITAN, Lucia UNTILA, Ina DOBREA,  Serafima SOROCHIN, Ion CORCODEL), dar și tuturor suporterilor care și-au susținut echipele favorite.

Anul acest s-au remarcat 3 echipe de suporteri foarte active: Echipa FCGC- condusă de decana, dna Livia NISTOR-LOPATENCO si președintele BS Iurie IVANOV; Echipa FUA – condusă de decanul, dl Ruslan BORDOS și președintele BS Elena MANȚUC și echipa Rectorat – condusă de președintele BS – Lucia UNTILA.

Lista câștigătorilor celor 9 probe sportive poate fi accesată aici: – LISTA Câștigătorilor

Galeria foto a fost partajată în link-urile de mai jos – Foto credit: Dorian Saranciuc:

Pozele Spartachiada – Ed. 2022 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU