Experienta de mobilitate Erasmus+ a studenților de la FCIM, sesiune online

Proiectul „Student/ă Acasă” alături de Erasmus Student Network Chișinău organizează o sesiune live pe Facebook, care este orientată spre actualii și viitorii studenți ai UTM.

În cadrul evenimentului sunt invitați decanul Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, UTM – conf.univ, dr. Dumitru Ciorbă și studenții beneficiari de mobilitați de studiu Erasmus+:

  • Irina Oala (specialitatea Tehnologia Informației) – University of Piraeus, Grecia,
  • George Postica (specialitatea Automatică și Informatică) – Hellenic Medeteranian University, Grecia
  • Mihai Mîndrescu (specialitatea Robotică și Mecatronică) – University of Siegen, Germania.

Daca sunteți interesați să descoperiți experiențele de mobilitate internațională ale studenților, conectați-vă joi, 14 aprilie, ora 18:00, live pe pagina de Facebook ESN Chișinau https://www.facebook.com/esnchisinaucs/.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU