Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi a primit vizita delegației companiei DRÄXLMAIER

Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi (FIMIT) a Universității Tehnice a Moldovei a primit recent vizita unui grup de reprezentanți ai furnizorului german de automotive DRÄXLMAIER, întreprindere cu capital străin în R. Moldova cu sedii în municipiile Chișinău, Bălți și Cahul.

În cadrul prezentărilor dna Ina SCUTELNIC, șef birou cercetare proiectare, și CAD designerii Radu STRATAN și Lilian COTONEŢ, absolvenți ai programului de studii “Tehnologia construcțiilor de mașini”, Facultatea IMIT, au prezentat o descriere a structurii şi domeniilor de activitate ale întreprinderii, referindu-se totodată la oportunitățile de angajare a absolvenților, condițiile de muncă şi de salarizare.

La întâlnirea organizată în aula 5-1 au participat și Sergiu DÎNTU – decan FIMIT, Vasile PLĂMĂDEALĂ și Alexandru BUGA – prodecani, care au menționat că Universitatea Tehnică a Moldovei apreciază inițiativa companiei DRÄXLMAIER de a colabora, optând atât pentru oferirea locurilor de muncă, cât și pentru pregătirea și formarea profesională a studenților, masteranzilor și doctoranzilor UTM prin organizarea stagiilor de practică, a vizitelor de lucru sau a activităților cu caracter aplicativ, asumându-se să asigure accesul la resursele tehnice și logistice.

Studenții FIMIT s-au arătat deosebit de interesați de ofertele propuse, participând peste 40 de tineri din anul IV de studii.


Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU