Programele de master din cadrul FEIE-UTM – în vizorul Comisiei de evaluare a ANACEC, pentru acreditare

Astăzi, 2 martie 2022, o echipă a Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) a efectuat o vizită de lucru la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică (FEIE) a Universității Tehnice a Moldovei (UTM).

Vizita a vizat procesul de evaluare externă în vederea acreditării programelor de master din cadrul FEIE-UTM: „Inginerie și mediu”, ”ElectroEnergetica”, „Inginerie electrică” și „Ingineria și managementul calității”.

Reprezentanții Facultății Energetică și Inginerie Electrică au prezentat Comisiei de evaluare a ANACEC laboratoarele, centrele de cercetare și standurile demonstrative elaborate de către absolvenții FEIE.

La rândul lor, membrii Comisiei ANACEC s-au arătat impresionați și interesați, apreciind echipamentele moderne cu care sunt înzestrate laboratoarele FEIE-UTM.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU