Z-GENERATION. Young Designers Competition

Fashion Hub-ul ZIPHOUSE anunță lansarea a celei de-a V-a ediții a competiției dedicate tinerelor talente din domeniul modei – Z Generation. Studenții, tinerii designeri și proaspeții absolvenți ai domeniilor creative vor avea oportunitatea unică de a da frâu liber creativității și de a-și dezvolta propriile colecții vestimentare, alături de traineri naționali și internaționali.

Concursul este organizat în două categorii: ART și Ready-To-Wear astfel încât, la finalul competiției, toți designerii să-și poată manifesta creativitatea și să ajungă la inimile fanilor.

Concursul se desfășoară în perioada ianuarie – iulie 2022, timp în care designerii vor realiza colecțiile artistice și concomitent vor trece prin mai multe etape de mentorat : „Schița și moodboard”, „Colecție grafică” și „Styling”.

Tinerii designeri care vor intra în vârful clasamentului final al competiției în categoriile Art și Ready-To-Wear, vor avea posibilitatea unică de a participa și reprezenta țara la concursurile internaționale de profil.

Dacă pasiunea pentru modă și talentul în arta croitoriei te ghidează în viață, atunci cu siguranță poți aplica pentru competiție, urmând acest link.

Termen de aplicare: 31 ianuarie, 2022

Acest proiect este organizat de către ZIPHOUSE Fashion Hub, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, cu suportul Future Technologies Activity, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

[av_gallery ids=’100013′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-a87gxik’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

[av_gallery ids=’100014,100015,100016,100017′ style=’big_thumb’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’2048×2048′ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-6fmvbxo’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU