Facultatea Urbanism și Arhitectură are un nou decan – dr. Ruslan BORDOS

Ruslan BORDOS, lector universitar, doctor în construcții, este noul decan interimar al Facultății Urbanism și Arhitectură.

Preluând timona FUA, a fost susținut și încurajat de către predecesorul său, conf. univ., dr. Ilie BRICICARU, director al Observatorului de Siguranță Rutieră, care, după expirarea mandatului în data de 31.12.2021, a ales să se dedice în continuare proiectelor sale de suflet: „Felicitări și baftă noului decan, domnului doctor Ruslan BORDOS. Sunt mulțumit de faptul că transferul de atribuții a fost unul logic și în favoarea întregului colectiv al FUA.”

Sincere felicitări și din partea întregii comunități universitare, domnule decan Ruslan BORDOS! La FUA aveți un eșantion dublu de afirmare, dar și de susținere: din partea arhitecților, persoane instruite să planifice, să proiecteze și să supravegheze construcția clădirilor, dar și din partea inginerilor, responsabili de aplicarea cunoștințelor matematice și științifice pentru a dezvolta soluții tehnice! Mult succes în responsabila funcție!

[av_gallery ids=’99864′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-rgk4qe’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI