Se anunță înscrierea la cursul de formare „DIGITAL TEACHING IN UNIVERSITY ENVIRONMENT” în cadrul proiectului Connect

Se anunță înregistrarea pentru cursul “DIGITAL TEACHING IN UNIVERSITY ENVIRONMENT” (ediția a 2-a, actualizată), care se va desfășura în cadrul proiectului internațional Erasmus+ Acțiunea cheie 2 – Consolidarea Capacităților în Domeniul Învățământului Superior – Connecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in Moldova, Georgia and Armenia/Conectarea dintre universități și industrie prin cooperare antreprenorială inteligentă și inteligența competitivă a studenților din Moldova, Georgia și Armenia (CONNECT), nr. 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP.

Este un curs online pentru toți cei interesați de tehnologiile și instrumentele educaționale moderne pentru menținerea publicului motivat și implicat. Cursul este conceput special pentru profesorii și personalul instituțiilor de învățământ superior.

Detalii despre conținutul cursului : http://connecterasmus.com/index.php/2021/12/17/we-are-pleased-to-announce-the-registration-for-the-2nd-edition-of-the-first-course-digital-teaching-in-university-environment/

Proiectul Connect vizează consolidarea relațiilor universitate-industrie bazată pe abordarea antreprenorială inteligentă (multidimensională) în instituțiile de învățământ superior din țările parteneriatului estic (EaPC) și consolidarea inteligenței competitive (comportamente, abilități, mentalități) a studenților și absolvenților și a capacității acestora de a crea locuri de muncă.

Proiectul Connect este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe informații despre proiect – pe https://proiecte.utm.md/connect/

(Visited 256 times, 3 visits today)