Îndrăgita profesoară de matematică, Ana COSTAȘ, decorată cu Medalia „Meritul Civic”

„Regina științelor” – matematica este una din disciplinele fundamentale la UTM. Iar studenții pasionați de lumea cifrelor și-au găsit un idol în persoana conf. univ., dr. în științe fizico-matematice Ana COSTAȘ, care atrage prin carisma și stilul său aparte de predare, astfel că la orele ținute de îndrăgita profesoară se declară pur și simplu fericiți.

Aprecierea din partea discipolilor este cea mai de preț pentru un profesor, în cazul dat aceasta fiind subliniată și de către profesorii-colegi, dar și de către superiorii din cele mai înalte instituții ale statului.

Pe 5 octombrie, cu prilejul Zilei Profesorului, pentru muncă prodigioasă și profesionalism, implementarea politicilor educaționale și merite deosebite în educarea tinerei generații, Președinta Republicii Moldova, Dna Maia SANDU, a decretat conferirea Medaliei ,,Meritul Civic” mai multor profesori și reprezentanți din domeniul învățământului, între care și dnei Ana COSTAȘ, conf. univ., dr., UTM.

Stimată Doamnă Ana COSTAȘ! Comunitatea academică a Universității Tehnice a Moldovei este onorată să vă felicite cordial cu prilejul conferirii înaltei distincții de stat și să vă mulțumească pentru dedicația, energia și entuziasmul de care dați dovadă. Ținem să vă încredințăm: prin profesori dedicați ca dvs., UTM crește și se dezvoltă armonios, avansând tot mai sus în elita științifică și pedagogică a țării! Vă dorim multă sănătate, inspirație și să mențineți în continuare carisma deosebită care vă caracterizează!  

https://www.presedinte.md/app/webroot/Decrete/176.pdf

(Visited 619 times, 1 visits today)