Dr. Valerie E. MOCK: un nou discurs motivațional în fața studenților FIEB

Studenții Facultății Inginerie Economică și Business au audiat o excelentă prezentare despre rolul managerului în cadrul unei instituții – „Do you want to be a manager?”, ținută în cadrul disciplinei ,,Management general” de către îndrăgita profesoară din SUA, dr.  Valerie E. MOCK, expert internațional Fulbright.

Expert notoriu în domeniul managementului, ocupând mai multe posturi de conducere în cadrul celebrei corporații americane de tehnologii avansate IBM, doctor în economie, profesor în istoria businessului, licențiată în antropologie, cu o experiență academică internațională de predare a cursurilor și atelierelor de consultanță în 17 țări, doamna Valerie E. MOCK a captivat și de această dată auditoriul.

Studenți au fost impresionați să descopere viziunile mai multor savanți asupra rolului unui manager de succes și a domeniului managementului în general. A fost și contextul perfect în care să afle mai cu seamă viziunea experimentatului manager din fața lor, dr. Valerie E. MOCK, asupra profilului unui manager modern. Abordarea interactivă, solicitarea opiniilor studenților asupra subiectelor examinate, atmosfera degajată și amicală – toți acești factori au contribuit negreșit la o asimilare temeinică a materiei de studiu prin mecanismul unei gândiri critice, proactive.

Atragerea experților internaționali cu o vastă experiență managerială a devenit deja o bună tradiție la FIEB, asigurându-se astfel un eficient transfer de cunoștințe și competențe. Totodată, tinerii studioși sunt motivați/inspirați să aspire la o carieră strălucită și să devină manageri de succes.

(Visited 212 times, 1 visits today)