Proiectul Connect: planificarea activităților pentru noul an de studii

Astăzi, 26 august 2021, dr. hab., prof. univ. Larisa Bugaian, coordonator instituțional, dr., conf. univ. Carolina Timco și dr., conf. univ. Natalia Vladei au participat online la ședința de planificare a activităților în cadrul proiectului CONNECT – ,,Connecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in Moldova, Georgia and Armenia” („Conectarea dintre universități și industrie prin cooperare antreprenorială inteligentă și inteligența competitivă a studenților din Moldova, Georgia și Armenia”, codul proiectului: 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP).

Subiectele abordate s-au referit la pachetele de lucru 2, 3 și 7: aspecte ce țin de desfășurarea cursurilor de formare pentru profesorii participanți la proiect (activitatea 2.3), progresul realizat pe activitățile PL3, AC 3.1 și 3.2., în special dotarea Smart-caffe și achiziția de echipamente. Partenerii europeni au prezentat progresul realizat în elaborarea cursurilor, urmând ca până la finele lunii septembrie să fie prezentate curriculele. Membrii consorțiului au fost informați despre aspecte ce țin de gestiunea proiectului – PL7, necesitatea elaborării rapoartelor financiare și diseminării acestora. 

Până pe 31 august 2021, persoanele interesate se pot înscrie la cel de al doilea curs de formare a competențelor soft „Art skills”, ce va fi livrat de către Universitatea Națională de Teatru și Film “I.L.Caragiale” din România.

Implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+, Proiectul Connect vizează consolidarea relațiilor universitate-industrie bazată pe abordarea antreprenorială inteligentă (multidimensională) în instituțiile de învățământ superior din țările parteneriatului estic (EaPC) și consolidarea inteligenței competitive (comportamente, abilități, mentalități) a studenților și absolvenților și a capacității acestora de a crea locuri de muncă.

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe https://proiecte.utm.md/connect/

(Visited 461 times, 1 visits today)