Un nou buletin informațional MHELM

Din noiembrie 2019, UTM alături de universitățile partenere implementează proiectul „Lidershipul și managementul învățământului superior din Moldova”, cu acronimul MHELM. Este un proiect național, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, Acțiunea-cheie 2, „Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior”, cu un buget de peste 800 mii de euro.

Cel de al treilea buletin informațional trece în revistă activitățile realizate în ultimele 6 luni, precum și opiniile experților europeni referitor la realizările și importanța proiectului MHELM. 

Pentru a vizualiza versiunea în română – aici

Pentru a vizualiza versiunea în engleză – aici

Proiectul MHELM-Moldova Higher Education Leadership and Management, n/r 609656-EPP-1-2019-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP, este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe informații despre MHELM pot fi găsite pe https://mhelm.utm.md

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU