Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

UTM organizează cursuri la „Desenul artistic”

Tinerii ambițioși și talentați, care aspiră să-și urmeze studiile la una din specialitățile  „Arhitectură”, „Design industrial”, „Design vestimentar industrial”, „Design interior” din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, vor avea posibilitatea să-și ajusteze aptitudinile creative în cadrul cursurilor la Desenul artistic organizate de UTM.

Timp de 2 săptămâni, în perioada 5 – 17 iulie 2021, viitorii studenți vor beneficia de o pregătire la proba de aptitudini la Desenul artistic  din partea profesorilor UTM. Studiile vor demara pe 5 iulie, urmând zilnic, începând cu ora 9.00, câte 6 ore academice. Taxa de studii – 500 lei.

Doritorii vor depune personal cererile de înscriere în zilele de lucru, între orele 9.00 – 16.00, în perioada 20 iunie – 05 iulie la adresa: str. Studenţilor, 9/8, bloc de studii nr. 6, bir. 222.
Informații la tel.: 060302051, 060302052.

Desen fb

 

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI