ANACEC: „Cristalul calității” pentru conf. univ., dr. Carolina TIMCO

Conf. univ., dr. Carolina TIMCO a fost premiată cu cea mai înaltă distincție a Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare – „Cristalul calității”-2021, în semn de aleasă apreciere pentru contribuții la crearea și asigurarea funcționalității ANACEC.

Această distincție a fost oferită în contextul marcării a 5 ani de la aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității în vederea autorizării de funcționare provizorie şi acreditării programelor de studii și a instituțiilor de învățământ profesional tehnic, superior şi de formare continuă, la care dna  Carolina TIMCO a avut o contribuție substanțială în perioada în care a exercitat funcția de secretar general al instituției, denumită pe atunci Agenția Națională de Asigurare a Calității în Învățământul Profesional (ANACIP), actualmente ANACEC.

Prin Diploma de recunoștință care însoțește distincția acordată, ANACEC își exprimă gratitudinea și pentru corectitudinea, responsabilitatea și profesionalismul prin care s-a remarcat premianta, precum și pentru promovarea și consolidarea culturii calității în învățământul din Republica Moldova.

Universitatea Tehnică a Moldovei se declară mândră și onorată pentru succesul reprezentantei sale merituoase, actualmente dna Carolina TIMCO manifestându-se cu aceeași ardoare și maximă implicare în exercitarea funcției de șefă a Serviciului Relații Internaționale din cadrul UTM.

 

(Visited 197 times, 1 visits today)