EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN UE. ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti (România), partener european al Universității Tehnice a Moldovei, organizează în perioada 10-12.05.2021 la  ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE. EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ – ediția a VIII-a,  desfășurate în sistem HYBRID.

Scopul proiectului  îl reprezintă stimularea performanțelor studenților prin activități extracurriculare, educarea tinerilor în spiritul valorilor europene, dezvoltarea sustenabilă a învățământului universitar din România, afirmarea europeană a tinerilor implicați în activități de educație non-formală.

Sunt invitați studenţii, masteranzii și doctoranzii, împreună cu cadrele didactice, să participe la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice „EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ”Vor fi premiate cele mai sustenabile idei pentru promovarea valorilor europene în rândul tinerilor. Participanții la dezbaterile academice pot înscrie lucrări la următoarele secțiuni:

  • Educație antreprenorială/Educație managerială,
  • Educație financiară,
  • Educație ecologică,
  • Educație europeană,
  • Educație digitală,
  • Viitorul practician în tehnologii comerciale.

FIȘA DE ÎNSCRIERE poate fi accesata aici  https://forms.gle/4X6e6nVc8xEn6rdq5

Agenda activitaților PROGRAM UE 2021

Echipa organizatoare va accepta pe adresa de mail alina_brezoi@yahoo.com, până vineri, 07 mai 2021, orele 18.00, titlurile în limba română, rezumatele de maxim 250 de cuvinte, în limba română, precizând domeniul ales. Lucrările care participă la această competiție pot fi elaborate și prezentate individual/în echipă, în sistem HYBRID.

(Visited 61 times, 1 visits today)