Natalia CIOBANU a susținut cu succes teza de doctor în științe inginerești

În data de 23 aprilie 2021, dna Natalia CIOBANU, lect. univ. în cadrul Departamentului Alimentări cu Căldură, Apă, Gaze și Protecția Mediului, Facultatea Urbanism și Arhitectură, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), a susținut cu succes teza de doctor în științe inginerești ,,Aplicarea sistemelor informaționale în dirijarea și optimizarea stațiilor de epurare biologică a apelor uzate (SCADA)” în cadrul Consiliului Științific Specializat D211.03-27, domeniul științific: 2 – Științe inginerești și tehnologii; specialitatea științifică: 211.03 – Rețele inginerești în construcții. Sincere felicitări cu prilejul acestei importante realizări profesionale, dnă Natalia CIOBANU!

Felicitări pe merit și conducătorului științific Dumitru UNGUREANU, dr. în științe tehnice, prof. univ., consultantului științific Nicolae SECRIERU, dr. în științe tehnice, conf.univ., precum și echipelor Departamentului AGAC și PM (șef – dr., conf. univ. Vera GUȚUL) și Facultății Urbanism și Arhitectură (decan – dr., conf. univ. Sergiu BEJAN)!

Tuturor le dorim multă sănătate și succese mari în continuare pe altarul științei!

 dr., conf.univ. Rodica SIMINIUC, șef Direcția Doctorat și Postdoctorat UTM,

dr. hab., prof.univ. Petru STOICEV, director, Școala Doctorală ,,Inginerie Mecanică și Civilă”

drd. Andrei PLATON, secretar

Ciobanu Natalia Universitatea Tehnica a Moldovei scaled

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU