Fii într-un ritm cu UTM!

Din dorința de a fi cât mai aproape de voi, dragi elevi, Universitatea Tehnică a Moldovei a elaborat Planul de acțiuni și Oferta educațională pentru 2021.

Chiar dacă pandemia restricționează la ora actuală deplasările, întâlnirile și dialogurile în cerc larg, Centrul de Informare și Ghidare în Carieră al UTM își propune să aducă la cunoștința elevilor din școli, licee și colegii/centrele de excelență oferta educațională și agenda evenimentelor preconizate pentru timpul apropiat, în speranța că situația epidemiologică se va redresa și vom reveni, cu drag, la activitățile și întâlnirile noastre tradiționale.

[av_gallery ids=’84688,84689′ style=’big_thumb’ preview_size=’extra_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’extra_large’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-vgg9xc’ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI