Universitatea Tehnică își deschide ușile pentru tine!

Ești curios să afli ce reprezintă Universitatea Tehnică a Moldovei din interior?

 Din 1 aprilie 2021, UTM  își propune inaugurarea unui important eveniment al anului, dedicat viitorilor studenți – Zilele Ușilor Deschise. Cele 9 facultăți ale UTM vor fi la dispoziția oaspeților (în format online) pentru a răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de studii, mobilitatea studenților, activitățile curriculare și extracurriculare, posibilitățile de angajare în câmpul muncii, condițiile de trai în cămine etc.

Pe parcursul celor 9 zile ale evenimentului, conform graficului de mai jos, cu începere de la ora 15.00, veți fi însoțiți de către reprezentanții facultății cărora le veți putea adresa toate întrebările ce vă interesează privind procesul de studii la UTM.

De asemenea, veţi avea posibilitatea să discutați cu reprezentanții Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la universitatea noastră.

 Înregistrează-te Aici

UTM este o Universitate deschisă!

Vino să o cunoști și să te convingi că Inginerii creează Viitorul!

 

Tab 11

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU