Echipa UTM – campioană secundă la volei feminin

Federația Moldovenească a Sportului Studențesc și a Veteranilor Sportului și-a reluat activitatea după o pauză de 1 an, cauzată de pandemia COVID-19.

Revenirea în teren a demarat cu unul dintre cele mai populare și mai spectaculoase sporturi – voleiul feminin. Competiția s-a desfășurat în perioada 15-19 februarie, cu respectarea tuturor condițiilor sanitare impuse de Comisia Națională de Sănătate Publică.

Ca și în ediția precedentă, echipa fetelor de la Universitatea Tehnică a Moldovei s-a clasat pe locul secund, titlul de campioană revenind echipei USMF, iar poziția a 3-a – studentelor de la USM.

Vom remarca că echipa UTM a avut o evoluție merituoasă, câștigând 4 meciuri cu scorul de 3:0, cu echipele ASEM, USM, USEFS, AMAI. Și doar în finală a cedat în fața echipei USMF, cu scorul de 3:1. Este un rezultat bun și cu acest prilej ținem să le adresăm fetelor de la UTM sincere felicitări și nemărginita noastră susținere.

Mult curaj și izbândă pe mai departe voleibalistelor Universității Tehnice a Moldovei:

Alexandra TIMBROVSCAIA (căpitanul echipei), studentă FTA, TPA-192;

Cristina UHOJANSCAIA, FTA, TMAP-202;

Valeria STEFAN, FTA, SPN-201;

Crina GUȚU, FTA, FFT-181;

Anna BUCICOVA, FCIM, CRI-201m;

Cristina RARU, FCIM, ME-202;

Diana LUPSA, FCIM, TI-197;

Ana-Maria LOZOVOI, FCIM, TI-205;

Ludmila GRAMOVICI, FCIM, IBM-192;

Margareta BUCICOVA, FUA, ARH-204;

Elena BORSUCOVSCAIA, FUA, ISTGCC-191;

Anna ZUBAC, FUA, C-203,

precum și antrenoarei echipei de volei feminin a UTM – Tatiana COVALIOVA.

Per aspera ad astra!

[av_gallery ids=’84358,84359,84360,84361,84362,84363,84364,84365,84366,84367′ style=’big_thumb’ preview_size=’extra_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’extra_large’ columns=’10’ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-nj129w’ admin_preview_bg=”]

 

[av_gallery ids=’84372′ style=’big_thumb’ preview_size=’extra_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’extra_large’ columns=’1′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-rjvtr8′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU